منو اشيا عمودي
هیات علمی
ورود
اطلاعیه ها
به اطلاع اعضای محترم علمی و کارکنان و سایر علاقمند دستاوردهای پژوهشی خود را اعم از اختراعات ،نوآوری،مقالات،تالیفات،طرح های پژوهشی

1396/8/22 دوشنبه

با توجه به برپایی نمایشگاه هفته پژوهش استانی از تاریخ 4لغایت 9آذر ماه، خواهشمند است دستاوردهای پژوهشی خود را اعم از اختراعات ،نوآوری،مقالات،تالیفات،طرح های پژوهشی و ...جهت نمایش در غرفه اختصاصی دانشگاه پیام نور استان هرمزگان تا پایان آبان ماه به واحد پژوهش استان ارسال نمایید.
لازم به ذکر است به برترین اثر، جوایز ارزنده اهدا می گردد.همچنین دستاوردها بعد از اتمام نمایشگاه به صاحبان اثر عودت داده خواهد شد.
پیشاپیش از همکاری و مساعدت شما نهایت تشکر را داریم.واحد کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه پیام نور استان هرمزگان